Od nacrta do realizacije.

STUDIO NACRT je grupa visoko obrazovanih dizajnera enterijera i nameštaja koji su se dugogodišnjim radom usmerili ka profesionalnoj izradi 3d vizualizacije, enterijera i dizajna nameštaja. Kod projektovanja stavljamo poseban akcenat na detalje i pažljiv odabir materijala. Verujemo u moć prirodnih materijala, kao što su kamen, beton, drvo i staklo, čiji jedinstveni karakter definiše čitav prostor koji prkosi stereotipu.

Nudimo rešenje enterijera  privatnih kuća i stanova, komercijalnih prostora kao što su prodavnice, restorani, kafići, klubovi, hoteli itd. U mogućnosti smo da vam ponudimo profesionalnu izradu idejnog rešenja, glavnog projekta, 3d modela i izvodjenje samog projekta.

Naš cilj je konstantno usavršavanje u oblasti digitalnih vizualizacija, kako bi obezbedili visok nivo usluge u 3D industriji i što realnije prikazali vaše i naše ideje.

STEFAN ŽIVKOVIĆ // ARHITEKTA UNUTRAŠNJE ARHITEKTURE // SUOSNIVAČ

stefan@studionacrt.com

Diplomirao na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek Unutrasnja arhitektura u klasi prof. Ranka Bočine i prof. Zorana Bulajića /2006-2011./ Deo je arhitektonskog biroa gradjevinske firme ,,Projmetal”, zadužen za dizajn nameštaja, grafički i web dizajn /2011-2012./ Veliko iskustvo u projektovanju enterijera, nameštaja, 3d vuzualizaciji, izvodjenju stekao napornim i marljivim  radom u arhitektonskom birou srpske i svetske gradjevinske firme ,,Putevi Užice”. Istaknuti projekti: Ruski medjunarodni olimpijski univerzitet i apart hotel u Sočiju i Hotel Palisad na Zlatiboru /2012-2014./  Posebnu pažnju poklanja projektovanju enterijera, a najveća strast mu je 3d vizualizacija, težeći savršenstvu i što realnijem  fotorealističnom prikazu. Veliki optimista, koji vidi priliku u svakom problemu.

STRAHINJA ŽIVKOVIĆ // ARHITEKTA UNUTRAŠNJE ARHITEKTURE // SUOSNIVAČ

strahinja@studionacrt.com

Diplomirao na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek unutrašnja arhitektura. Po završetku studija, zapošljava se u projektnom birou firme ,,Projmetal“ koja se bavi inženjeringom, gradnjom, projektovanjem. Radivši na projektovanju ekskluzivnih enterijera, dizajnu kataloga i grafičkom dizajnu plakata i sajta za ,,Blok konferenciju 2012″, usavršava svoja znanja iz pomenutuh oblasti.
Na preporuku i u želji za većim izazovima i složenijim projektima, zapošljava se u firmu ,,Putevi Užice“, jednoj od najuspešnijih srpskih firmi, koja te 2012. godine počinje sa radom na projektu Ruskog medjunarodnog olimpijskog univerziteta. U naredne dve godine pored rada na olimpijskim korpusima, svoje znanje nadogradjuje na raznovrsnim projektima kao sto su hoteli, plaže, bazeni, vile (kako za srpsko, tako i za rusko tržište). Vodio završne radove na bazenu luksuznog hotelskog kompleksa Kamelia Swissotel, Soči, Krasnodar, Rusija. Sve vreme radi kao dizajner enterijera, nameštaja, 3d modelier. Kao strasni slobodnoručni crtač često svoje skice implementira u svaki vid prezentacije kako bi oplemenio zategnutu grafiku koju računar kroz fotošop i ilustrator pruža. Najviše uživa u traženju inovativnih ideja kroz skice, razradi tehničkih crteža, rešavanju detalja i 3d modelingu.

ANA ŠEŠLIJA // SLIKAR ZIDNOG SLIKARSTVA // SUOSNIVAČ

ana@studionacrt.com

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek zidno slikarstvo u klasi prof. Siniše Žikića /2006-2011./ Neposredno posle fakulteta počinje da se interesuje za dizajn enterijera, a veliko iskustvo stiče u arhitektonskom birou gradjevinske firme ,,Putevi Užice”, radom na brojnim projektima /2012-2014./ Bavi se dizajnom enterijera, a posebno uživa u uklapanju materijala i boja. Idealista i sanjar. U kreativnom procesu, takvi kvaliteti su korisni, a i poželjni. Ograničenja postoje samo u našim umovima, ako koristimo maštu otvaramo svet beskonačnih mogućnosti.